Fritz & Danny

Fritz & Danny kleden alom bekende klassiekers uit en brengen deze in hun puurste vorm. Beide muzikanten stonden al op diverse grote festivals zoals Zwarte Cross en Paaspop. Maar ook op kleine podia staan zij hun mannetje.

Wat je kunt verwachten zijn de beste nummers van The Beatles, Dire Straits, The Doors, Eagles, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Guns ’n Roses en vele anderen, alles teruggebracht tot de essentie.

Ze gebruiken slechts twee akoestische gitaren en hun twee uitstekende zangstemmen. Hoewel de mannen dus semi-akoestisch optreden, hoor je de liefde voor het ruigere werk er in terug: deze gasten rocken!

Fritz is onder andere bekend als ex lead gitarist van de band Rattle Snake Shake. Danny is frontman van het rock ’n roll trio Twenty Sicks. Samen vormen zij Fritz&Danny…unplugged met passie.

Pick’n’Shovel

Hoewel ze uit het Noorden van Nederland komen klinkt Pick’n’ Shovel als een band uit het zuiden van de Verenigde Staten. Het zal komen omdat het daar net zo vlak en nat is als in de Mississippi delta. In iedere noot die deze jongens spelen zoeken ze de energie van worksongs, bluegrass, traditionals, covers en eigen werk. meerstemmige zang en banjo, slide, concertina, mandoline, mondharmonica, gitaar, contrabas en drums zijn de ingrediënten voor warme en feestelijke muziek.

Cave Canem

Vanaf 2013 speelt Cave Canem met veel passie en enthousiasme akoestische rock covers. Tijdens deze (semi-)akoestische optredens wordt een breed scala aan covers gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan Bon Jovi (Bed of Roses e.a.), maar ook aan Van Dik Hout (Stil in mij).

Cave Canem is in staat om volledige akoestische sets ter gehore te brengen en daarmee ieder evenement/gelegenheid tot een muzikaal feest te laten worden!

The Bankrupt Boys

Sinds 2018 trekken deze 3 muzikale vrienden door het land. Met een mix van opzwepende Rock ‘n Roll, Blues, Country en Psychedelische Bluesrock vertolken zij de muziek van hun persoonlijke helden zoals: JJ Cale, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Creedence Clearwater Revival, Johnny Cash, The Rolling Stones en vele anderen. In 2019 zijn er 2 singles uitkomen genaamd: The Bankrupt Boys’ & ‘RamPamPamPam’. In 2019 won de band de felbegeerd ‘Abiant Podium Award’ voor aanstormend talent. Hierdoor verzekerden zij zich van een plaats op het hoofdpodium tijdens het Veenhoop Festival in 2020

Old Ni-js

Samen zijn ze goed voor meer dan 160 jaar ervaring. Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop.

Blitz Wending, Puddingh, SSST, Knasters, Boh Foi Toch en Normaal. Op die laatste twee na zijn het namen van bands uit een grijs verleden. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond.

Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2000 begonnen ze samen Old Ni-js. Eerst als Trio met Jan Manschot (in memoriam), Ferdi Jolij en Willem Terhorst. Aanvankelijk vooral om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de diverse bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier, de gitarist van Toontje Lager. De muziek werd completer en er ontstond meer ruimte. In september 2017 maakte Gerard plaats voor Jan Kolkman( oa ex Normaal), die na een korte pauze na 15 jaar Heinoos weer vol enthousiasme aansloot bij zijn oud-collega’s en maakte de boel compleet met Accordeon en mondharmonica.

Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer de eigen nummers van Ferdi & Willem en Jan Manschot (in memoriam ) van Normaal & Boh Foi Toch.

The Bounty Hunters

Meet The Bounty Hunters! Sinds 2015 heeft deze band zich in een rap tempo opgewerkt naar de top van de cover scene en sindsdien zijn ze niet meer uit de feesttenten en kroegen weg te slaan. De mannen staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen anders hoe ze het publiek bij hun show moeten betrekken en maken er met hun enthousiasme elke keer weer een groot feest van. Door hun opzwepende en herkenbare covers te combineren met hun eigen unieke sound onderscheiden ze zich van de rest en staan ze garant voor een spectaculaire show!