12AM

“Moderne rock gecombineerd met de jaren 90 sfeer” dat maakt 12AM waar met hun eigen stijl. Met passie voor rockmuziek en een grote hoeveelheid eigen muziek op zak is na twee single releases dan nu ook hun debuutalbum uit.

In My Tree

Bert-Jan en Paul zijn een songwritersduo dat samen aan het roer staat van de Osse Americana band In My Tree. Naast die zeskoppige band spelen ze ook regelmatig als duo. Akoestisch gitaar en tweestemmig zang.

Sinds 2013 staan Bert-Jan en Paul met grote regelmaat samen op de planken, al dan niet met de band. Van huiskamersessie tot festival, van kroeg tot poppodium. Ook maakten ze samen reeds twee albums. ‘In My tree’ (2013) en ‘Push The Plow’ (2015).

In My Tree speelt een mix van eigen songs en covers. Net wat wenselijk is. De muziek valt prima te scharen onder het kopje Americana. Muziek die gestoeld is Amerikaanse traditie (blues, folk, country, maar dan met een modern pop/rock jasje. 🎼🎤

Jack Bottleneck

Muzikaal! Dat is Jack Bottleneck! 👊😎🎸

Jack Bottleneck geeft aan deze woorden een volledig eigen invulling met z’n eigenzinnige mix van Country, Blues en Americana. Opgegroeid in het Texas van Noord Europa, de Friese Wouden, waar men dwars, “oars as oars” en vrijgevochten is, krijgt hij al op jonge leeftijd vele muzikale stromingen mee die hij later terug laat komen in z’n karakteristieke rauwe stemgeluid en diepgaande gitaarspel.

Met een veelzijdige repertoire slaagt hij er telkens weer in z’n publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren. Jack Bottleneck zet je tijdens z’n concerten in een krakende leunstoel op een texaanse veranda, laat je meerijden in versleten koets door de woestijn en laat je smachten naar bier en whiskey. 🍻🥃